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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2009 QTL mapping of volatile compounds in ripe apples detected by proton transfer reaction-mass spectrometry Zini, E.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Gessler, C.; Gasperi, F.; Komjanc, M. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Qualità del latte e del formaggio d'alpe: caratteristiche sensoriali, tracciabilità e attese del consumatore Bailoni, L.; Battaglini, L.M.; Gasperi, F.; Mantovani, R.; Biasioli, F.; Mimosi, A. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2001 Qualità microbiologiche ed enologiche in preparati di lievito secco usati in Trentino negli ultimi 5 anni Cavazza, A.; Poznanski, E.; Zini, C. Articolo in rivista
1-gen-2015 Quality control of Grappa trentina: feasibility of using Fourier Transform Infrared Spectroscopy Moser, S.; Malacarne, M.; Barchetti, P.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-1999 Quantification by differential pH-metry of the reducing sugar content in musts through enzymatic reactions: comparison with Fehling's oxidimetric technique Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2019 Quantification of urinary phenyl-γ-valerolactones and related valeric acids in human urine on consumption of apples Anesi, A.; Mena, P.; Bub, A.; Ulaszewska, M.M.; Del Rio, D.; Kulling, S.E.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2004 Quantitation of polyphenols in different apples varieties Vrhovsek, U.; Rigo, A.; Tonon, D.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2017 Quantitative profiling of tryptophan related compounds produced by Saccharomyces and non-Saccharomyces strains of yeast Álvarez-Fernández, M.A.; Arapitsas, P.; Fernández-Cruz, E.; García-Parrilla, M.C.; Troncoso, A.M.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2003 Rapid determination of acetaldehyde in cheese by PTR-MS Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2015 A rapid LC–MS/MS method for quantitative profiling of fatty acids, sterols, glycerolipids, glycerophospholipids and sphingolipids in grapes Della Corte, A.; Chitarrini, G.; Di Gangi, I.M.; Masuero, D.; Soini, E.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. Articolo in rivista
1-gen-2015 Rapid non-invasive quality control of semi-finished products for the food industry by direct injection mass spectrometry headspace analysis: the case of milk powder and anhydrous milk fat Makhoul, S.; Yener, S.; Khomenko, I.; Capozzi, V.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Scampicchio, M.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-1990 Rapporti filogenetici tra il Teroldego ed alcuni vitigni appartenenti a zone geografiche diverse Scienza, A.; Mattivi, F.; Villa, P.; Gianazza, E.; Tedesco, G.; Failla, O. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1979 Rapporto fra i costituenti volatili della grappa e le caratteristiche organolettiche Versini, G.; Margheri, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2021 Rapporto tra strategie di fertilizzazione e invecchiamento atipico (ATA) di vini bianchi trentini Delaiti, S.; Pedo', S.; Roman Villegas, T.; Nardin, T.; Zanzotti, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2004 Real time measurements of strawberry volatile compounds during eating Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2023 Recent applications of stable isotope ratio analysis in the study of wine and wine products Pianezze, S.; Perini, M.; Paolini, M.; Allari, L.; Tonidandel, L.; Finato, F.; Guardini, K.; Traldi, U.; Larcher, R. -
1-gen-2003 Red pigments in the Vitis vinifera grape Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Grando, M.S.; Stefanini, M.; Velasco, R. Articolo in rivista
1-gen-2011 Red wine prevents the postprandial increase of plasma cholesterol oxidation products: a pilot study Natella, F.; Macone, A.; Ramberti, A.; Forte, M.; Mattivi, F.; Matarese, R.M.; Scaccini, C. Articolo in rivista
1-gen-2019 Reducción de insecticidas y fungicidas durante la fermentación de blanco por parte de los coadyuvantes enológicos Nicolini, G.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Sboner, M.; Volpini, A.; Manara, M. Articolo in rivista
1-gen-2018 Reducción de insecticidas y fungicidas durante la fermentación de blanco por parte de los coadyuvantes enológicos Nicolini, G.; Román, T.; Tonidandel, L.; Sboner, M.; Volpini, A.; Manara, M. Articolo in rivista
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