Sfoglia per SSD Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI ALIMENTI
QTL mapping of volatile compounds in ripe apples detected by proton transfer reaction-mass spectrometry
2009-01-01 Zini, E.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Gessler, C.; Gasperi, F.; Komjanc, M.
Qualità del latte e del formaggio d'alpe: caratteristiche sensoriali, tracciabilità e attese del consumatore
2005-01-01 Bailoni, L.; Battaglini, L.M.; Gasperi, F.; Mantovani, R.; Biasioli, F.; Mimosi, A.
Qualità microbiologiche ed enologiche in preparati di lievito secco usati in Trentino negli ultimi 5 anni
2001-01-01 Cavazza, A.; Poznanski, E.; Zini, C.
Quality control of Grappa trentina: feasibility of using Fourier Transform Infrared Spectroscopy
2015-01-01 Moser, S.; Malacarne, M.; Barchetti, P.; Larcher, R.
Quantification by differential pH-metry of the reducing sugar content in musts through enzymatic reactions: comparison with Fehling's oxidimetric technique
1999-01-01 Larcher, R.
Quantification of urinary phenyl-γ-valerolactones and related valeric acids in human urine on consumption of apples
2019-01-01 Anesi, A.; Mena, P.; Bub, A.; Ulaszewska, M.M.; Del Rio, D.; Kulling, S.E.; Mattivi, F.
Quantitation of polyphenols in different apples varieties
2004-01-01 Vrhovsek, U.; Rigo, A.; Tonon, D.; Mattivi, F.
Quantitative profiling of tryptophan related compounds produced by Saccharomyces and non-Saccharomyces strains of yeast
2017-01-01 Álvarez-Fernández, M.A.; Arapitsas, P.; Fernández-Cruz, E.; García-Parrilla, M.C.; Troncoso, A.M.; Vrhovsek, U.
Rapid determination of acetaldehyde in cheese by PTR-MS
2003-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D.
A rapid LC–MS/MS method for quantitative profiling of fatty acids, sterols, glycerolipids, glycerophospholipids and sphingolipids in grapes
2015-01-01 Della Corte, A.; Chitarrini, G.; Di Gangi, I.M.; Masuero, D.; Soini, E.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.
Rapid non-invasive quality control of semi-finished products for the food industry by direct injection mass spectrometry headspace analysis: the case of milk powder and anhydrous milk fat
2015-01-01 Makhoul, S.; Yener, S.; Khomenko, I.; Capozzi, V.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Scampicchio, M.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
Rapporti filogenetici tra il Teroldego ed alcuni vitigni appartenenti a zone geografiche diverse
1990-01-01 Scienza, A.; Mattivi, F.; Villa, P.; Gianazza, E.; Tedesco, G.; Failla, O.
Rapporto fra i costituenti volatili della grappa e le caratteristiche organolettiche
1979-01-01 Versini, G.; Margheri, G.
Rapporto tra strategie di fertilizzazione e invecchiamento atipico (ATA) di vini bianchi trentini
2021-01-01 Delaiti, S.; Pedo', S.; Roman Villegas, T.; Nardin, T.; Zanzotti, R.
Real time measurements of strawberry volatile compounds during eating
2004-01-01 Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Märk, T.D.
Recent applications of stable isotope ratio analysis in the study of wine and wine products
2023-01-01 Pianezze, S.; Perini, M.; Paolini, M.; Allari, L.; Tonidandel, L.; Finato, F.; Guardini, K.; Traldi, U.; Larcher, R.
Red pigments in the Vitis vinifera grape
2003-01-01 Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Grando, M.S.; Stefanini, M.; Velasco, R.
Red wine prevents the postprandial increase of plasma cholesterol oxidation products: a pilot study
2011-01-01 Natella, F.; Macone, A.; Ramberti, A.; Forte, M.; Mattivi, F.; Matarese, R.M.; Scaccini, C.
Reducción de insecticidas y fungicidas durante la fermentación de blanco por parte de los coadyuvantes enológicos
2019-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Sboner, M.; Volpini, A.; Manara, M.
Reducción de insecticidas y fungicidas durante la fermentación de blanco por parte de los coadyuvantes enológicos
2018-01-01 Nicolini, G.; Román, T.; Tonidandel, L.; Sboner, M.; Volpini, A.; Manara, M.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2009 | QTL mapping of volatile compounds in ripe apples detected by proton transfer reaction-mass spectrometry | Zini, E.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Gessler, C.; Gasperi, F.; Komjanc, M. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Qualità del latte e del formaggio d'alpe: caratteristiche sensoriali, tracciabilità e attese del consumatore | Bailoni, L.; Battaglini, L.M.; Gasperi, F.; Mantovani, R.; Biasioli, F.; Mimosi, A. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2001 | Qualità microbiologiche ed enologiche in preparati di lievito secco usati in Trentino negli ultimi 5 anni | Cavazza, A.; Poznanski, E.; Zini, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | Quality control of Grappa trentina: feasibility of using Fourier Transform Infrared Spectroscopy | Moser, S.; Malacarne, M.; Barchetti, P.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-1999 | Quantification by differential pH-metry of the reducing sugar content in musts through enzymatic reactions: comparison with Fehling's oxidimetric technique | Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Quantification of urinary phenyl-γ-valerolactones and related valeric acids in human urine on consumption of apples | Anesi, A.; Mena, P.; Bub, A.; Ulaszewska, M.M.; Del Rio, D.; Kulling, S.E.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2004 | Quantitation of polyphenols in different apples varieties | Vrhovsek, U.; Rigo, A.; Tonon, D.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2017 | Quantitative profiling of tryptophan related compounds produced by Saccharomyces and non-Saccharomyces strains of yeast | Álvarez-Fernández, M.A.; Arapitsas, P.; Fernández-Cruz, E.; García-Parrilla, M.C.; Troncoso, A.M.; Vrhovsek, U. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Rapid determination of acetaldehyde in cheese by PTR-MS | Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | A rapid LC–MS/MS method for quantitative profiling of fatty acids, sterols, glycerolipids, glycerophospholipids and sphingolipids in grapes | Della Corte, A.; Chitarrini, G.; Di Gangi, I.M.; Masuero, D.; Soini, E.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | Rapid non-invasive quality control of semi-finished products for the food industry by direct injection mass spectrometry headspace analysis: the case of milk powder and anhydrous milk fat | Makhoul, S.; Yener, S.; Khomenko, I.; Capozzi, V.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Scampicchio, M.; Gasperi, F.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-1990 | Rapporti filogenetici tra il Teroldego ed alcuni vitigni appartenenti a zone geografiche diverse | Scienza, A.; Mattivi, F.; Villa, P.; Gianazza, E.; Tedesco, G.; Failla, O. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1979 | Rapporto fra i costituenti volatili della grappa e le caratteristiche organolettiche | Versini, G.; Margheri, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2021 | Rapporto tra strategie di fertilizzazione e invecchiamento atipico (ATA) di vini bianchi trentini | Delaiti, S.; Pedo', S.; Roman Villegas, T.; Nardin, T.; Zanzotti, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2004 | Real time measurements of strawberry volatile compounds during eating | Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2023 | Recent applications of stable isotope ratio analysis in the study of wine and wine products | Pianezze, S.; Perini, M.; Paolini, M.; Allari, L.; Tonidandel, L.; Finato, F.; Guardini, K.; Traldi, U.; Larcher, R. | - | |
1-gen-2003 | Red pigments in the Vitis vinifera grape | Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Grando, M.S.; Stefanini, M.; Velasco, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Red wine prevents the postprandial increase of plasma cholesterol oxidation products: a pilot study | Natella, F.; Macone, A.; Ramberti, A.; Forte, M.; Mattivi, F.; Matarese, R.M.; Scaccini, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Reducción de insecticidas y fungicidas durante la fermentación de blanco por parte de los coadyuvantes enológicos | Nicolini, G.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Sboner, M.; Volpini, A.; Manara, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | Reducción de insecticidas y fungicidas durante la fermentación de blanco por parte de los coadyuvantes enológicos | Nicolini, G.; Román, T.; Tonidandel, L.; Sboner, M.; Volpini, A.; Manara, M. | Articolo in rivista |
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